Gülce Başkan Albayrak'tan Okulu İçin Park İstedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayram kutlamaları çerçevesinde Başkanlık koltuğuna oturan küçük başkanlar isteklerini dile getirdi.

GÜNDEM 23.04.2017 21:44:00 0
Gülce Başkan Albayrak

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, Nurettin Ekmekçioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Emek Gürsel, Sınıf Öğretmeni Nacar Korkmaz ve Babası Fikret Kapsız ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gelerek başkanlık makamına oturan Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Gülce Kapsız çevreye duyarlı olunmasını istedi. Okullarının bahçelerine park ve oyun alanları yapılması konusunda da isteğini dile getirdi.

 

OKULU ZİYARET EDECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ilçede 11 okul projesinde sekiz okulun Milli Eğitime teslim edildiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu isteklerin hepsinin yerine getirileceğini belirtti. Milli Eğitim’den gelen her türlü talebi de yerine getirdiklerini hatırlatan ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutlayan Albayrak çocuklara hediyeler verdi.Çocuk Başkan Gülce Kapsız'ın okullarını ziyaret etme talebini de olumlu karşılayan Başkan Albayrak önümüzdeki hafta içinde Nurettin Ekmekçioğlu Ortaokulu’nu ziyaret edeceğini açıkladı.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN