Çiler: İstediğimiz Katkıyı Alamadıysak Suç Bizdedir

AK Parti Kırklareli il Başkanı Alper Çiler referandum sonrasında açıklamalarda bulundu.Referandumu ve süreci değerlendiren Başkan Çiler şunları kaydetti: "Pazar günü yapılan halk oylamasının ,

GÜNDEM 20.04.2017 19:33:00 0
Çiler: İstediğimiz Katkıyı Alamadıysak Suç Bizdedir

Güzel bir propaganda dönemi geçirdik. Teşkilat olarak Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz'ın da iştiraki ile slimizde, vaktinel verdiği ölçüde gezi ve ziyaretler yaptık. Seçmenlerimizle birebir temas kurarak gece gündüz katkılarını istedik.

 

SÖZ MİLLETİNDİR MİLLET HAKLIDIR

 

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ımuhteşem, yoğun ve yüksek bir katılımla ağırladık.  Daha önce yüzde 27 civarında olan oy oranımızı muhafaza ettik, bir miktar da olsa arttırdık. Gönlümüzde yatan oranlara erişemedik, üzüldük ama Türkiye çapında evet çıkmasına sevindik. Bundan sonra kendimizde gördüğümüz eksiklikler ve yaklaşımlarla daha fazla destek almanın yollarını arayacak ve daha fazla çalışacağız. Söz milletindir ve millet herzaman haklıdır. Eğer istediğimiz katkıyı alamadıysak, suç bizdedir, hemşerilerimize yeterli şekilde yapılanları anlatamadık diyoruz. Telafi etmenin yollarını bulacağız.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bu halk oylamasında, yüzde 90 a yakın katılım sağlayan hemşerilerime, ister evet ister hayır oyu vermiş olsun, demokrasiye sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyor milletimize ve memleketimize, sizlere ve şehrimize çok daha güzel günler getirmesi temennisiyle şahsım ve teşkilatım adına tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Haber / Mensure KARDEŞ