Toplumla İletişim Eğitimi Aldılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurulu Kararı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından,

GÜNDEM 15.04.2017 00:03:00 0
Toplumla İletişim Eğitimi Aldılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi birimlerinde görev yapan personellerin hizmet verme sürecinde' Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelen engelli ve yaşlı vatandaşlara davranış biçimleri, karşılama ve iletişim kurma, vizyon geliştirme, engelli ve yaşlı hizmetlerine yönelik bilgi edinmelerini sağlama, engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik, fiziksel, psikolojik sözlü şiddet içeren her türlü tutum ve davranışlara yönelik daha duyarlı yaklaşım bilincinin sağlanması ve engelli bireylerin toplumsal yaşama uyumları, karşılaştıkları sorunların yarattığı psikolojik travmaların en aza indirgenmesi konulu "Farkındalık Eğitimi" düzenlendi. Üç oturumdan oluşan eğitim, Meclis Salonunda gerçekleşti.

 

SUNUM DAİRE BAŞKANINDAN

 

Açılış konuşmasını Sosyal Hizmetler Dairesi Bakan V. Talat Atay'ın, sunumunu Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli Murat Yıldız'ın yaptığı eğitim, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan V. Recai Suvari'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Haber / Mensure KARDEŞ