Emekçinin Olmadığı Anayasa'ya Hayır

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan 'Hayır yolları' diye tanımladığı referandum çalışmalarında Süloğlu ve Lalapaşa'da halkı bilgilendirdi.Süloğlu CHP İlçe Başkanlığı'nd

SİYASET 10.04.2017 21:13:00 0
Emekçinin Olmadığı Anayasa

HİÇBİR DERDE ÇARE DEĞİL

 

Çiftçinin, emeklinin, taşeron işçinin, esnafın, memurun, işsizin hiçbir derdine çare olmayan bu anayasa değişikliğine hayır” diyen Bircan Lalapaşalılar'ın 'Hayır'da birleştiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Hayır yollarında bugün sizi ziyaret ettik. Kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanı ve AKP'nin referandum amaçlarını anlatmaya devam ediyoruz. Bizim halkımız vatanını, milletini, cumhuriyetini sevdiği için bu referandumda hayır diyecek” diyen Bircan hayır için rekor oy istedi.

 

İKTİDARIN DERDİ TEK ADAM


CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Süloğlu İlçe Başkanı Önder Cin, Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, geçmiş dönem Milletvekili Nejat Gencan ve örgüt ile birlikte pazarı gezerek pazarcılar ve yurttaşlarla referandumu konuştu. Pazar esnafının iş azlığından yakınmasına Bircan, “Sizin işlerinizi düzeltmek için çabası olmayan iktidarın tek derdi cumhurbaşkanını tek adam yapmak bu yüzden hayır” yanıtını verdi.

 

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

 

Bircan ve beraberindeki CHP'liler daha sonra esnafı ve halkı ziyaret etti. “Ben tek tek kapı kapı dolaşarak ihanet teklifi olan anayasa değişikliğini anlatmaya devam edeceğim” diyen Bircan, yurttaşların aklına takılan sorulara da yanıt verdi. Bircan ve CHP'liler Tatarköy'de de yurttaşlar ile bir araya geldi. Referandumda hayır demenin vatani görev olduğunun altını bir kez daha çizen Bircan, “Biz vatansever Trakyalılar, Edirneliler, Süloğlulular olarak bu ihanet değişikliğine hayır diyeceğiz” diye konuştu.
 

Haber / Rüşa Elma