Evetçi de Hayırcı da Ülkenin Onurlu Evladı

Edirne Belediyesi Başkanı CHP'li Recep Gürkan, Ak Parti'nin referandum kapsamında kurduğu 'evet' çadırını ziyaret etti.Gürkan ,Saraçlar Caddesi'nde Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören  

GÜNDEM 10.04.2017 21:02:00 0
Evetçi de Hayırcı da Ülkenin Onurlu Evladı

ÖZGÜRLÜKLER KENTİYİZ

 

Evet veren de bu ülkenin onurlu, gururlu ve şerefli evladı, hayır veren de bu ülkenin onurlu, gururlu ve şerefli evladı. 16 Nisan'da vatandaş gidecek, oyunu kullanacak, sandıktan ne çıkarsa başımızın üzerinde diyeceğiz. Milletin kararı her zaman doğru karardır. Biz buna her zaman inanıyoruz. Edirne gibi özgürlükler şehrinde az ileride hayır çadırı var, burada da evet çadırı var. Hayırı savunan arkadaşlarımız orada kendilerini anlatıyorlar. Eveti savunanlar burada propagandalarını yapıyorlar. Burada karar halkın. Zaten demokrasi de bu" dedi. 

 

EN GÜZELİ…


Evet çadırında görevli ÜNİAK Başkanı Mahmut Zengin, ziyareti nedeniyle Gürkan'a teşekkür ederek, "Bu güzel hareketinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisinin de söylediği gibi yukarıda hayır çadırı, aşağıda evet çadırı. En güzeli böyle beraber çatışmadan birlikte olabilmek. Demokrasinin de amacı zaten budur. Önemli olan iki tarafından kendi görüşünü halka çatışmadan anlatabilmek. Ülkemiz için en iyisi olsun inşallah" dedi.

 

Haber / RüşaElma