"Bedavacı" Uygulaması YapanınCanı Yanacak

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer şehit ailelerini 18 Mart kahvaltısında ağırladı. Yüzer toplu taşımada ücretsiz seyahat hakkı olan şehit aileleri ve gazilere yanlış yapan toplu taşımacıların cez

GÜNDEM 20.03.2017 08:07:00 0
 

Türkiye’de Özal dönemi ile başlayan, aslında siyasi ideolojilerine ters düşse dahi özellikle liberal yönü daha ağır basan CHP’li sosyal demokrat belediyeler tarafından da uygulanan toplu taşımada özelleştirme sonrası ücretsiz veya indirimle seyahat hakkı edinen kesimlere yönelik ahlaksız tavırlar, Kapaklı’da da yaşanınca Kaymakam Mehmet Yüzer duruma müdahil oldu.

 

BİLDİRİN YETER

 

Yüzer şehit ailelerini ve gazileri bu sefer 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Howthorn Suites By Wyndham Hotel'deki kahvaltıda ağırlarken bu sorunlarına da değinmeden geçmedi. Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda daha önce şehit yakınları ve gazilerin şehir içi ulaşımda yaşadığı sıkıntıların ardından cezai yaptırımların uygulandığını ve tekerrür etmesi halinde kendilerine bildirilmesi gerektiğini kaydetti. Şoförlerin aynı hataya tekrar düşmemeleri konusunda da uyarıda bulundu.

 

BU İSTEK BAŞIMIZ ÜSTÜNE

 

Karaağaç Mahallesi'nde yapılacak olan okulun ismini henüz açıklamadıklarını ama bir şehidin ismini vereceklerini ifade eden Kaymakam Yüzer, “Okul için bir şehit kardeşimizin ismini koymamız yönünde bir istek geldi. Bu isteğin başımızın üzerinde yeri var” dedi.

 

DAİRE AMİRLERİMİZE ANLATIN

 

“Vatanı için seve seve canını veren aziz şehitlerimize ve rahmete kavuşan gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de şifa diliyorum” diyen yüzen kahvaltıyabütün daire amirlerinin katıldığını hatırlattı. Yüzer, “Burada sizlerin şikayet, dilek ve temennilerinizi dinleyecek. Her türlü sorununuzu dile getirebilirsiniz" diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT