MÜSİAD Büyükşehir'e İşbirliği Teklif Etti

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, TBB Başkanı Kadir Albayrak'a konuk oldu. Olpak, Albayrak'a ortak çalışma yapmak istediklerini söyledi.

GÜNDEM 12.03.2017 21:19:00 0
MÜSİAD Büyükşehir

Yapacakları istişare toplantısı için Tekirdağ'da bulunan kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcıları Eyüp Uğur, Abdurrahman Kaan, Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a konuk oldu. MÜSİAD'ın Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar iler bilgiler veren Genel Başkan Nail Olpak, Büyükşehir Belediyesi ile de ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi ve Başkan Albayrak'a çevreye gösterdiği ilgiden dolayı fidan sertifikası verdi.

 

1923’TEKİ HEYECANI YAŞIYORUZ

 

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Başkan Albayrak, Tekirdağ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler vererek "Tekirdağ 1923’te il olmuştu. O zaman büyük heyecan yaşamıştı, şimdi de Büyükşehir olunca  aynı heyecanı yaşadık. Tekirdağ potansiyeli çok yüksek bir il.  Sanayi, lojistik, tarım ve hayvancılık, turizm ve üniversitesi ile  beşvizyonu olan bir ilimiz. Tekirdağ  iyi işlenirse zirveye çıkacak ildir” dedi. Tekirdağ'da seçilmiş ve atanmışların el birliği içinde çalıştığını dile getiren Başkan Albayrak, MÜSİAD Başkanı Olpak'a Tekirdağ'a özgü Karacakılavuz el dokuması kilim hediye etti.

 

Haber / Rüşa AYDEMİR