Albayrak ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a, Edirne Valisi Günay Özdemir'e, Kırklareli Valisi Esengül Civelek'e, Edirne Belediye Başkanı

GÜNDEM 8.03.2017 21:13:00 0
Albayrak ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

ABBAN’A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kısa bir süre önce çıkan kararnamede Yalova Vali Yardımcılığı görevinden Tekirdağ Çerkezköy Kaymakamlığı görevine atanan Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret etti. Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin’in de eşlik ettiği ziyarette Çerkezköy, Tekirdağ ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili kısa bilgiler veren Başkan Albayrak Kaymakam Abban’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

BAŞKAN ALBAYRAK EDİRNE VE KIRKLARELİ’DE

 

Bir dizi ziyaretler için Edirne ve Kırklareli’ne de giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Valiliği, Kırklareli Valiliği, Edirne Belediye Başkanlığı ve Kırklareli Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin’in de  hazır bulunduğu ziyaretlerde Edirne Valisi Günay Özdemir, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürken ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile görüşerek  Edirne ve Kırklareli ilinin genel durumu hakkında ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Valilere ve Belediye Başkanlarına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla hakkında bilgiler aktardı.

 

“TEKİRDAĞ’DA GÖZLE GÖRÜLÜR GELİŞME VAR”

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Edirne Valisi Günay Özdemir ve Kırklareli, Valisi Esengül Civelek Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler. Tekirdağ’da yapılan yararlı çalışmaları ilgiyle izlediğini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da Tekirdağ’da son zamanlarda gözle görülür gelişmeler olduğunu söylediler ve Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar dilediler.