Albayrak: Saray'a faydalı projeler yapıldı

Sabahın erken saatlerinde Basın Yayın halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz  ile beraber Saray'a giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Büyükyoncalı Mahallesinde vatandaÅ?

GÜNDEM 6.03.2017 19:53:00 0
Albayrak: Saray

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu ziyarette vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak Saray'da esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnaflarla  sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyen Kadir Albayrak 2017 de hizmetlerin devam edeceğini söyledi ve esnafa  bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

FAYDALI ÇALIŞMALAR YAPILACAK 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray Belediyesinin yeni binasını ziyaret ederek yeni binanın hayırlı olmasını diledi.  Ziyarette Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Saray Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Saray Belediyesinin de diğer ilçeler gibi faydalı çalışmalar yaptığını belirten Albayrak Başkan Nazmi Çoban'a teşekkür etti. Albayrak Saray Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa Saray'a faydalı projeler yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edileceğini söyledi.

 

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray’da Romanlar Derneğini ve Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Celal Kılıçman'dan okul ile ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak öğrencilerle de bir araya geldi ve öğrencilere başarılar diledi. Saray Roman Derneğini de ziyaret eden Başkan Albayrak Dernek Başkanı Remzi Şare ile yönetim kurulu üyelerinden dernek çalışmalarıyla ilgili bilgiler edindi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Başkan Albayrak en kısa zamanda Saray Romanlar Derneğini tekrar ziyaret edeceğini söyledi.