Kapaklıspor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk adaylarından Kapaklıspor evinde Saray Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında 40 dakika on kişi oynayan Kapaklıspor Gençağa'nın penaltıdan bulduğu

SPOR 20.02.2017 21:47:00 0
Kapaklıspor tek golle güldü

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Şehir Stadı’nda saat 15:30’da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor; Semih Sezer, Tolga, Semih Çelik, Hakan, Tuna, Çağatay, Ömer, Eray, İbrahim, Mehmet ve Hüseyin ilk 11’i ile çıkarken, Saray Belediyespor; Emre, Bayram, Ziya, Olcay, Fevzi, Hilmican, Fatihcan, Orçun, Türker, Bahadır, Emre ilk onbiri ile çıktı. Maça taraftarının desteği ile iyi başlayan Kapaklıspor Hüseyin ile önemli bir fırsatı değerlendiremezken, Saray Belediyespor ise Emre ile yakaladığı pozisyonlarda kaleci Semih’i geçemedi.

 

ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devre Kapaklıspor’da Tuna Emre ile girdiği hava topu mücadelesi sonrası kırmızı kart gördü. Rakibi karşısında bir kişi fazla oynayan Saray Belediyespor Emre ile yakaladığı pozisyonlarda yine kaleci Semih’i geçemedi. 62. Dakikada gelişen atakta Tolga’nın ortasında Berkay’ın volesini Saray Belediyespor savunması elle kesti, maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Gençağa topu filelerle buluşturarak Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

OLAYLAR ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol sergiledi. Beraberlik golü için yüklenen konuk ekip istediği pozisyonları bulmasına rağmen Kapaklıspor savunmasını geçemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Puanını 37 yapan Kapaklıspor lider 1911 Çerkezköyspor ile puan farkını bire indirdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları arasında tartışma çıktı. Taraftarların da kavgaya girmesi ile birlikte emniyet güçleri olayları büyümeden önledi.