Çerkezköy'de Altı Kişi Tutuklandı

81 İl ve ilçelerde huzur ve güvenliğin sağlanması adına başlatılan huzur operasyonları kapsamında, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki sabah altı adrese eş za

GÜNDEM 19.02.2017 21:40:00 0
Çerkezköy

Borç ödemede ihlal, taksirle yaralama, belgede sahtecilik, hırsızlık ve görevli memura mukavemet suçlarından aranan Mehmet E., İbrahim D., Muhammet T., Yavuz Ç., Hakan P. ve Cahit B. adlı zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

 

OPERASYONLAR SÜRECEK

 

Edinilen bilgilere göre borç ihlalinden aranan İbrahim D., yaralama suçundan aranan Muhammet T. ve belgede sahtecilik suçundan aranan Mehmet E., Tekirdağ Açık Cezaevi’ne nakledildi. Hırsızlıktan sabıkalı Yavuz Ç. ve Cahit B. isimli zanlılar Tekirdağ B Cezaevi’ne gönderildi. Görevli memura mukavemetle suçlanan Hakan P. isimli zanlı ise Çerkezköy Cezaevi’nde yatacak. Öte yandan 81 İl ve ilçelerde huzur ve güvenliğin sağlanması adına başlatılan huzur operasyonların devam edeceği ifade edildi.

 

49 GÖZALTI

 

Öte yandan Tekirdağ il merkezi ve 11 İlçede aynı saatlerde yapılan operasyona TEM, KOM, Asayiş ve Trafik ekipleri katıldı. Ekipler tarafından yollarda yapılan kontrollerin yanı sıra, belirlenen adreslere girilerek çeşitli suçlardan aranması bulunan 49 kişi yakalandı.  Yakalanan kişilerin üst ve adreslerinde aramalar yapıldı. İşlemleri için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye getirilen 37 kişi haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğundan işlemlerinin ardından cezaevine gönderilirken, Bunlardan 3'ünün açık cezaevinden firari oldukları öğrenildi. Diğer 12 kişi ise serbest bırakıldı. 

 

Haber / Celal KARAKURT