Bakan Eroğlu, Edirne'ye Geliyor

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Pazar günü Edirne'ye geleceğini belirtti.

GÜNDEM 17.02.2017 21:43:00 0
Bakan Eroğlu, Edirne

AÇILIŞLARA KATILACAK

 

Akmeşe, yaptığı yazılı açıklamada, "Edirne'ye en çok yatırım yapan bakan" olarak nitelendirdiği Eroğlu'nun kente toplu açılış, ziyaret ve sertifika dağıtım törenleri için geleceğini bildirdi. Bakan Eroğlu'nun programının saat 14.00'de valilik önündeki toplu açılış töreniyle başlayacağını ifade eden Akmeşe, orman köylülerine sertifika dağıtım töreninin ardından Bakan Eroğlu'nun AK Parti Edirne İl Başkanlığını da ziyaret edeceğini ifade etti.

 

"BAKANIMIZ, EDİRNE'YE ÇOK ÖNEM VERİYOR"

 

Bakan Eroğlu'nun bakanlığının kente 2016 yılı itibarıyla 8 buçuk milyar liralık yatırım yaptığını hatırlatan Akmeşe, şunları kaydetti: "Bu projelerin en önemlilerinden bir tanesi ise Edirne'nin kanayan yarası olan nehir taşkınlarıyla mücadele için yapılan Kanal Edirne Projesi'dir. Edirne'nin tüm ilçelerinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ciddi yatırımları var, bu yatırımlar 2016 yılı itibarıyla 8 buçuk milyar lira. Bakanımız Edirne'ye çok önem veriyor. Bu yatırımları Edirne halkına layık gören ve Edirne'ye verdiği değerden ötürü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.