İstişare toplantısında  bir araya geldiler

Yaşar Doğu Spor Kulübü önceki akşam bir restoranda kulüp yöneticileri, idareciler ve Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Enver Bayram'ın katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştird

SPOR 16.02.2017 21:41:00 0
İstişare toplantısında  bir araya geldiler

BÖLGENİN PRESTİJİ OLMA YÖNÜNDE İLERLİYORUZ

 

Akşam saatlerinde düzenlenen toplantı, Kulüp Başkanı Musa Kavlak başkanlığında, Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Enver Bayram'ın ve kulüp idarecilerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda sporun birleştirici gücünden yararlanmak istediklerini ifade eden Hayri Varol, "Bölgenin prestiji olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Öneri ve fikirlerinize ihtiyacımız var. Geçmiş dönem yönetimde olan yönetici ve idarecilerin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz dedi.

 

OCAK AYI GELİR GİDER TABLOSU AÇIKLANDI

 

Muhasip Üye tarafından 15 Ocak itibariyle görevi devralan yeni yönetimin 1 aylık süreçte nelere imza attığını ve kulübün gelir gider tablosu ele alındı. 46 üye bulunduğu ifade edilirken, Ocak ayı geliri 685 TL, gideri ise 1039 TL olarak belirtildi. Öte yandan Şubat ayı içerisinde 3 bin TL'lik sponsor geliri elde edildiği ifade edilirken gider ise 15 Şubat itibariyle 2 bin 759 TL oldu. 2017 yılı içerisinde halk eğitim merkezi ve okullar ile görüşülerek buradan kendi bünyemize sporcu kazandırmak istiyoruz. Futbol dışında özellikle halk oyunları, satranç, futsal, kadın futbolu, basketbol gibi branşlarda yer almak hevesindeyiz. Yaşar Doğu Spor Kulübü adeta bir akademi gibi gençlerin kendilerine bir şeyler katabileceği bir kulüp olacaktır. Aylık aidat olarak 50 TL gibi bir rakam belirledik. Şu anda sponsor bulma çalışmaları neticesinde 55 tane Samsunlu esnaf belirledik ve görüşme halindeyiz. Otobüsümüz için 4 sponsor ile görüştük henüz hiçbirisi netlik kazanmadı" ifadelerini kullandı.

 

GÜREŞ BRANŞI AÇILACAK

 

Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak yaptığı konuşmasında, "Çerkezköy'ün hızla yükselen kulüpleri arasında olacağız. 17 Şubat'ta 2. Amatör Lig'de transferin son günü ve 9 futbolcuyla görüşme halindeyiz en yakın sürede lisanslarını alarak kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Öte yandan U takımlarında 10 branşta mücadele veriyoruz. Bu kulübün kapısı Samsunlu hemşerilerimize ve kulüpte yer almak isteyen herkese açıktır. Kulübümüzün isminden dolayı ismini aldığımız güreşçimiz Yaşar Doğu'nun anısına da güreş branşını açarak güreşmek isteyen çocuklarımızı kulübümüze kazandırmış olacağız" dedi.

 

FUTBOLCULARDAN BİRİNİN LİSANS ÜCRETİNİ ÜSTLENDİ

 

Kısa bir süre önce Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirilen Enver Bayram da kısa bir konuşma yaptı. Başkan Kavlak'ın transferin son gününe kısa bir süre kaldı açıklamalarının ardından hemen harekete geçen Bayram, "Aramızda spor adamları var o nedenle sportif olarak pek fazla şey söylemek bana düşmüyor. Dernekçilik yaptığımız dönemde spor kulübünün kurulması için bize bir görev düştü ve o dönem yanımızda olan mücadele veren isimleri burada bir arada görmek çok güzel. Herkese teşekkür ediyorum. Yasalar gereğince amatör kulüplere yapılan yardımlar çerçevesinde Yaşar Doğu Spor Kulübü'nün de gerekli yardımları alacağına eminim. 9 lisanlı futbolcudan bahsedildi ben bu futbolculardan birinin lisans ücretini kendim üstleniyorum artık 8 futbolcudan bahsedilsin" diye konuşarak kulüp için destekte bulunacağının sözünü vermiş oldu.