Atakent Kapalı Pazaryeri sözleşmesi imza altına alındı

Çorlu Belediyesi Atakent Kapalı Pazaryeri için sözleşme imza töreni yapıldı. Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ

GÜNDEM 15.02.2017 21:22:00 0
Atakent Kapalı Pazaryeri sözleşmesi imza altına alındı

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Yapılan toplantının başlangıcında yapılacak tesis hakkında tanıtım videosu yayınlanırken daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan konuşma gerçekleştirdi. Yıllardır hayalini kurduğu büyük bir projenin daha hayata geçiriliyor olmasından duyduğu heyecan ve mutluluğu ifade eden Başkan Baysan; gerek mimarisi, gerek lokasyonu ve çok amaçlı kullanım özellikleri ile söz konusu tesisin bir pazaryerinin çok daha ötesinde olduğuna değindi.

 

“GÖSTERİ VE KONGRE MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

 

Konuşmasının devamında tesis hakkında bilgiler veren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Yaklaşık 8 dönüm üzerinde 11 bin metrekare inşaat alanlı tesisin 272 adet pazar esnafı ve 230 araç kapasiteli otoparka sahip olduğunu belirtirken, tesis içeriğinde ayrıca basketbol sahaları, çok amaçlı salon, kafe, çocuk oyun alanı ve 112 acil bekleme noktası gibi donatı alanları bulunduğunu ifade etti. 15 milyon bedelli, içerisinde sosyal etkinlik ve sportif faaliyetlerinin de yapılabilmesine imkan veren bir eseri Çorlu halkıyla buluşturacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan bir sonraki hedeflerinin Pazartesi Pazarı bölgesine modern bir pazar alanı ile 850 ve 400 kişilik salonlara sahip Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi kazandırmak oluğunu dile getirdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Baysan'ın ardından konuşan Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi Atakent Kapalı Pazaryeri'nin gerek Çorlu halkına gerekse de pazarcı esnafına hayırlı olmasını dilerken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden Çorlu projelerinden olan Emlak Konutları kavşağı, otogar, kapalı spor salonu, sebze ve meyve hali hakkında bilgiler verdi. Programın sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yüklenici firma yetkilileri arasında Atakent Kapalı Pazaryeri sözleşmesi imza altına alındı. Başkan Baysan projede emeği geçen herkese teşekkür ederken, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası tarafından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a pazarcı önlüğü hediye edildi.