Kapaklıspor avantajı elinin tersi ile itti

Tekirdağ Süper Amatör Lig 15.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Şarköyspor'a konuk oldu. Lider 1911 Çerkezköyspor'un puan kaybettiği haftada Şarköyspor karşısında iki farklÄ?

SPOR 13.02.2017 21:13:00 0
Kapaklıspor avantajı elinin tersi ile itti

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Maça hızlı başlayan Şarköyspor 12. dakikada Devran ile öne geçmeyi başardı.Gelen golle birlikte toparlanmaya çalışan Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmadı ve ekipler soyunma odasına 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile girdiler. İkinci yarıya da hızlı giren Şarköyspor 53. dakikada Kadir'in golü ile farkı ikiye çıkardı.

 

BEKLENMEDİK PUAN KAYBI

 

Müsabakaya lider ile puan farkını indirme şansı ile çıkan Kapaklıspor 2-0'lık skorun şokunu üzerinden hemen atarak Gençağa'nın 54. dakikadaki golüyle farkı bire indirdi. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile beraberlik sayısını arayan Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın uzatma dakikalarında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Berkay düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-2’ye getirdi. Maçın çalan son düdüğüyle lider Çerkezköy 1911 Spor ile arasındaki puan farkını azaltma şansı yakalayan Kapaklıspor, Şarköy deplasmanında beklemediği bir beraberlik alarak aradaki farkı kapatamasa da korudu.