Albayrak: Muratlı için özel projelerimiz var

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifinin Genel Kurul toplantısına katıldı.

GÜNDEM 12.02.2017 21:50:00 0
Albayrak: Muratlı için özel projelerimiz var

KONGREYE KATILDI

 

Muratlı park Düğün Salonunda Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Mustafa Yel, Metin Akgün, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin de  hazır bulunduğu toplantıda kooperatif üyelerine bir konuşmaya yapan ve  Büyükşehir Belediyesinin Muratlı'ya yaptığı ve yapacağı yatırımlar hakkında bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlılı esnaf ve sanatkarlarla birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

“BOL KAZANÇ VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

 

Albayrak "Muratlı için özel projelerimiz var. Muratlı'nın çok daha güzel hizmetleri ihtiyacı var. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi de yaptığı güzel hizmetlerden dolayı kutluyorum. Muratlılı Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz de güzel çalışıyorlar onlara da teşekkür ediyorum. Esnaf Odaları ve esnaf kuruluşlarının üyelerine önemli katkıları olduğunu faaliyet raporlarından anlıyoruz.' Kongrenin hayırlı olmasını ve 2017 yılının esnafımıza bol kazanç ve başarı getirmesini diliyorum" dedi.