Sudenur Çorlu'ya Ayşe teyzesi ile dönecek

Çorlu'da babasının okula bırakmasının ardından bir daha haber alınamayan 12 yaşındaki kızları Sudenur Alkaşı'nın kaçırıldığını düşünen ailesi Müge Anlı ile Tat

GÜNDEM 10.02.2017 09:44:00 0
Sudenur Çorlu

BİR İZLEYİCİ İHBAR ETTİ

 

Programı arayan bir izleyicinin Sudenur ve onu kaçırdığı iddia edilen Kadir Kaleli’yi Ankara’da gördüğünü söylemesi üzerine harekete geçen Müge Anlı, Kadir Kaleli’nin telefonuna ulaşarak nerde bulunduklarını öğrendi.  Müge Anlı, Kaleli’den yakınlarında bulunan bir fırına girerek polise haber vermelerini istedi. 

 

DOĞAN DEVREYE GİRDİ

 

Sudenur Alkaşı ile birlikte fırına giren Kadir Kaleli telefonunu fırında bulunan Yeşim Polat’a verdi. Müge Anlı, yaşanan durumu anlattığı Yeşim Polat’tan polise haber vermesini isterken, programa bağlanan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan,Sudenur Alkaşı ile Kadir Kaleli’yi danışmanları ile birlikte polis merkezinden alarak aileye kendisinin teslim edeceğini belirtti

 

AİLEYE SESLENDİ: MERAK ETMEYİN

 

Programda konuşan Doğan, Müge Anlı’ya yaptığı program için teşekkür ederek, ‘’Kızımızı inşallah uygun gördüğümüz anda teslim alacağız. Ailemiz merak etmesin yavrumuzu biz teslim alacağız’’ dedi. Doğan, kendisinden Sudenur’a tedavi anlamında el uzatmasını isteyen Anlı’ya olumlu cevap vererek, ‘’Bütün çocuklar bizim, elimizin ulaştığı bütün çocuklara derman olmaya hazırız. İki çocuğumuzu da alır getiririm.  Bugün onları Meclis’te ağırlayacağım. Danışmanlarımla sizden gelecek talimatı bekliyoruz‘’ dedi.

 

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp çocukları Sudenur’u arayan aile ise kızlarının telefonda sesini duyarken, kızlarının bulunmasına sevinerek gözyaşlarına boğuldu. Sudenur’u kaçıran Kadir Kaleli isimli şahsın herhangi bir ceza alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

 

Haber /  Rüşa AYDEMİR