Kapaklıspor kendine geldi 4-1

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ikinci devrenin ilk karşılaşmasında haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor evinde Ergene Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor kar?

SPOR 6.02.2017 21:12:00 0
Kapaklıspor kendine geldi 4-1

KAPAKLISPOR ETKİLİ BAŞLADI

 

Taraftarı önünde maça istekli başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. 7.dakikada Çağatay’ın gerçekleştirdiği kafa vuruşu yandan auta çıktı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor Tolga, Ömer Faruk ile yakaladığı fırsatları ise değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor 36’ıncı dakikada Ömer Faruk ile golü buldu. Golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor 38’inci dakikada ise Eray Cem ile farkı ikiye çıkardı.

 

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

 

Üst üste gelen iki golle birlikte oyun disiplininden kopan Ergene Belediyespor karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 44’üncü dakikada farkı üçe çıkardı. Eray Cem’in kullandığı korner vuruşunda Tolga’nın vuruşu defanstan döndü. Dönen topu iyi takip eden Ömer Faruk kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü attı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

FARK ÜÇE İNDİ

 

İlk devrenin son dakikalarında bulduğu gollerle rahatlayan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarına da etkili başlayan taraf oldu. 47’inci dakikada Gençağa’nın gerçekleştirdiği sert vuruş üsten auta çıktı. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor’da 51.dakikada topla buluşan Ömer Faruk’un pası ile hareketlenen Mehmet düzgün vuruş ile farkı dörde çıkardı. 66. Dakikada Kapaklıspor defansı ve kaleci Semih’in hatasını iyi değerlendiren Emre Er durumu 4-1’ getirdi.

 

DÖRT GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın 76’ıncı dakikasında topla buluşan Göksel’in vuruşu direği sıyırırken, bu pozisyondan bir dakika sonra ise Tolga’nın sert vuruşunu ise kaleci İsmail gole izin vermedi. 75. dakikada Kapaklıspor defansını geçen Emre Er, kaleci Semih ile karşı karşıya kaldı. Kaleci semih topu kornere çelerek kalesinde gole izin vermedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.