Kapaklı'da sünnet kayıtları başlıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "2017 Yılı Toplu Sünnet Şöleni" için sünnet kayıtları Şubat ayında alınmaya başlıyor.

GÜNDEM 25.01.2017 20:56:00 0
Kapaklı

1 ŞUBAT’TA KAYITLAR ALINACAK

 

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet programı için kayıtlar 1 Şubat tarihi itibariyle başlanacak. Kayıtların 17 Mart Cuma günü mesai bitiminde sona ereceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Dar gelirli ve yoksul ailelerimiz bu tarihe kadar çocuklarını Belediye’ye getirerek, kayıt yaptırsınlar” diye konuştu. Mandalı “Düzenlenecek sünnet şöleni ile Kapaklı’daki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmaya devam ediyoruz” dedi.

 

MANDALI '' SÜNNET ŞÖLENİMİZİ DEVAM ETTİRİYORUZ''

 

Geçtiğimiz yıllarda maddi durumu iyi olmayan bir çok ailenin çocuklarını sünnet ettirdiklerini ve onlar içinde sünnet şöleni gerçekleştirdiklerini kaydeden Mandalı “ Bu yıl da sünnet şölenimizi devam ettiriyoruz. Artık şölenimizi geleneksel hale getirdik. Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerimizin Belediyemiz 7.katında bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğümüze şahsen müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğumuzun ve anne - baba kimlik fotokopisi, anne yada babanın adına düzenlenmiş ikametgah belgesi ve yine muhtarlıklardan alınacak olan fakirlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerekiyor" Vatandaşlarımız 444 8 059 Dahili: 178 nolu telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilirler” diye konuştu