Mandalı takımları tebrik etti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hafta sonu oynanan Süper Amatör müsabakalarının ardından haftayı galibiyet ile kapatan Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor takımlarını mücadelelerinden ötürÃ

SPOR 24.01.2017 20:21:00 0
Mandalı takımları tebrik etti

ZİRVEYE ORTAK OLDU

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi Son hafta Müsabakasında sahasında Büyük Çınarlıspor İle karşılaşan Kapaklıspor, rakibi karşısında 3-1 galip gelerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Ev sahibi Kapaklıspor ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak önemli bir 3 puan elde etti. 1911 Çerkezköyspor’un sahasında 2 puan kaybettiği haftada galip gelmeyi başaran Kapaklıspor rakibi ile puanını eşitleyerek zirveye ortak oldu.

 

1911 İLE PUANLAR EŞİTLENDİ

 

Kapaklıspor aldığı bu galibiyetle puanına 30’a yükseltti. Kendisi gibi bir maç eksiği olan ve bu hafta Saray Belediyespor karşısında 1-1 berabere kalarak, 2 puan kaybeden Çerkezköy 1911 Spor’la puanını eşitledi. Kapaklı Sitespor ise Hayrabolu Belediye Gençlikspor’a konuk oldu. Hayrabolu Sahasında oynanan karşılaşmayı Kapaklı Sitespor 2-1 kazandı. Deplasmanda aldığı 3 puan ile puanını 16’a çıkaran Kapaklı Sitespor 8. sıraya yükseldi.

 

GALİBİYETİ BİZLERİ ONURLANDIRDI

 

Oynanan maçların ardından açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak hizmetlerimize devam ediyoruz ve bunun yanında spora da önem veriyoruz. Spor şehrin gençleri için önemli olduğu gibi şehrin tanıtımı için de önemli bir etkendir. Kapaklıspor'umuz önemli bir galibiyet alarak bizleri onurlandırdı. İnşallah her maçta bu mücadeleyi vererek gurubunda şampiyon olur” dedi.

 

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

 

Kapaklı Sitespor takımını da deplasmanda aldığı galibiyetten dolayı tebrik eden Mandalı, “Diğer temsilcimiz Kapaklı Sitespor 'da bu  hafta önemli bir galibiyet alarak üst sıralara doğru çıkma hedefini sürdürüyor. Göstermiş oldukları mücadelelerinden dolayı tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber / Emrah ÇOĞALAN