Tekirdağ köftesini meclise ikram ettiler

Mecliste yaklaşık 1,5 aydan beri devam eden  Anayasa değişikliği teklifi çalışmaları sona ererken, Anayasa değişikliği teklifi çalışmalarının son gününde Anayasa Komisyonu Başkanı Mustaf

GÜNDEM 23.01.2017 01:02:00 0
Tekirdağ köftesini meclise ikram ettiler

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİ YÖREMİZE AİT LEZZETLERİ  MECLİSE İKRAM ETTİ

 

AK Partili vekiller seçim bölgelerine ait lezzetleri vekil arkadaşları ile paylaşarak ikramlarda bulundu. Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün ve İl başkanı Cüneyt Yüksel ise yapmış oldukları organizasyonda  yöreye ait olan Tekirdağ köftesini, peynir köftesini, peynir helvasını, Hayrabolu tatlısını, piyazını mecliste bulunan milletvekillerine ve meclis çalışanlarının yer aldığı bin 200 kişiye ikram etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

AK Parti Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Mestan Özcan’ın organizesini yaptığı organizasyonda, Özcanlar köftenin uzman kadrosu ve çalışanları meclise götürdükleri köfteleri kısa sürede hazırlayarak tüm meclisin beğenisine sundu. Aralarında Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanlarında bulunduğu akşam yemeğinde yöresel lezzetler milletvekilleri tarafından çok beğenildi. Başta Başbakan Binali Yıldırım ve milletvekilleri olmak üzere meclis çalışanları AK Parti Tekirdağ milletvekillerine, İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e ve Özcanlar köfteye Tekirdağ'ın bu güzel lezzetlerini kendilerine tanıtıp ikram ettikleri için teşekkür ettiler.