Karnelerini protokol üyelerinin elinden aldılar

2016-2017 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi ile birlikte Kapaklı Yıldızkent Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen törende öğrenciler karnelerini ilçe protoko

GÜNDEM 20.01.2017 21:40:00 0
Karnelerini protokol üyelerinin elinden aldılar

KAYMAKAM YÜZER TAVSİYELERDE BULUNDU

 

Düzenlenen karne töreni etkinliğine İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Öğrencilerle bol bol fotoğraf çektiren başarılı öğrencileri tebrik eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, notları düşük olan öğrencilere daha çok çalışmalarını söylerken, öğrencilere tatil boyunca bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

 

“DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR”

 

Karne töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir" dedi.

 

'ÇOCUKLARIMIZ EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ'

 

Çocukların Türkiye'nin istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayan Mandalı, "Siz geleceğimiz ve yarınlarımızsınız. Biz ilçemizin refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin yarınları olarak sizlerin Türkiye'yi daha da büyüteceğinize yürekten inanıyorum. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun'' dedi.

 

MANDALI '' EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

 

Miniklerin karne heyecanlarına ortak olan Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı “"Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Bu anlamada çocuklarımızın eğitimlerine çok önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatları çocuklarımız Onları ne kadar iyi işlersek, ne kadar donanımlı yetiştirirsek geleceğimiz o kadar parlak olur. Kapaklı Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz.'' dedi.

 

KARNE DAĞITTILAR

 

Programda protokol üyeleri okul tarafından yapılan 15 Temmuz şehitleri sokağının da açılışını gerçekleştirdi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın bulunduğu protokol üyeleri okulda düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren 8-A,7-A,6-F ve 5-İ sınıflarının karnelerini dağıttılar.