Albayrak: Gereken yapılacak

Dün mesaisine Saray'dan başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledikten sonra Çerkezköy'e geldi. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan

GÜNDEM 16.01.2017 21:01:00 0
Albayrak: Gereken yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün mesaisine sabah erken saatlerde Saray ilçesinde başladı. Saray’ın Sefaalan Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, çalışmalar ile ilgili vatandaşlarla sohbet etti. İhtiyaçları ve talepleri dinleyerek tek tek not alan Başkan Albayrak, İstanbul ve Çerkezköy Caddesinde incelemelerde bulundu. Caddede sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan Albayrak, asfalt yolda meydana gelen kısmi bozulmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

PINARÇA KÖPRÜSÜNÜ İNCELEDİ

 

Saray’dan ayrılan Kadir Albayrak  daha sonra Çerkezköy’e gelerek Devlet Su İşleri (DSİ), Çerkezköy ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Pınarça Köprüsü ve yol düzenlemesi çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti. Çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Albayrak ve ekibine başarılar diledi.Daha sonra Çorlu’da ki Çamlıbel Caddesindeki kısmi asfalt bozulmalarını inceleyen Albayrak, yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşların en iyi hizmeti alması için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Başkan Albayrak “Tüm ili etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonucu ilçelerimizde asfalt yollarımızda kısmi bozulmalar meydana gelmiştir. Bu konuyla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gereken yapılacaktır” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ