Zorlu karşılaşmada Kapaklıspor güldü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 12 hafta karşılaşmasında Kapaklı derbisinde Kapaklıspor ile Sitespor karşı karşıya geldi. Yoğun kar yağışı altında oynanan ve müthiş bir çekişmeye sah

SPOR 15.01.2017 19:32:00 0
Zorlu karşılaşmada Kapaklıspor güldü

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

 

Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topa en son dokunan Eray Cem topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Sitespor ise genç oyuncuları ile beraberlik için yüklendi.

 

FARK ÜÇE ÇIKTI

 

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Kapaklıspor farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Serdar İşar düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmada iki farklı mağlup duruma düşen Sitespor ilk devrenin son dakikalarında geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamazken, karşılaşmanın ilk devresi de Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğü devam ettiren Kapaklıspor üst üste ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 53’üncü dakikasında bu kez sahneye çıkan golcü oyuncu Yiğit Deveci şık bir vuruş ile farkı üçe çıkardı.

 

27 PUANA YÜKSELDİ

 

Skorun 0-3’e gelmesi ile birlikte oyun disiplininden kopan Sitespor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile toparlanan Sitespor 74’üncü dakikada savunma oyuncusu Doğukan ile bulduğu golle skoru 3-1’e getirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibi karşısında organize ataklar geliştiren Sitespor 79’uncu dakikada Serdar’ın ayağından bulduğu golle umutlandı.  Son on dakikalık süre içerisinde taraftarlar heyecanlı bir maç izlerken, iki ekipte skoru değiştirebilecek gol bulamayınca mücadele 3-2 Kapaklıspor'un üstünlüğü ile noktalandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 27'ye yükseltirken, Sitespor ise bu mağlubiyet ile 13 puanda kaldı.