Albayrak Tekirdağ basını ile buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Tekirdağ il genelinde görev yapan gazetecilerle Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerÃ

GÜNDEM 10.01.2017 20:44:00 0
Albayrak Tekirdağ basını ile buluştu

BÖLGEMİZDE TARAFSIZ GAZETECİLİK YAPILIYOR

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen öğle yemeği programında konuşma yapan  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,”Bugün davetimize katılmanızdan dolayı çok mutlu olduk. Siz basın mensuplarının ne denli önemli bir görev yaptığınızı biliyoruz. Bölgemizde yayımlanan gazetelerin tarafsız habercilik yaptığına inanıyorum. Tabi ki eleştirileriniz de olacak.  Tekirdağ il merkezi ve 11 ilçemizde görev yapan basın mensuplarımızı hiçbir zaman ayırt etmedik, etmeyeceğiz de. Görevde bin günü devirdik. Tekirdağ’ın her noktasının daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Noksanlarımız da olmuştur.  Yalnız bu eleştiriler yapıcı olduğu takdirde bizlerin çalışmalarında bir rehber olacağını da unutmayın. Bu programa katılan ve katılamayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü içtenlikle kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

 

TARİHİ 1900’LÜ YILLARA DAYANIYOR

 

Programda yaptığı konuşmasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni de tanıtan Başkan Albayrak, “İçinde bulunduğumuz ve Tekirdağ’a kazandırdığımız bu tesis 1900’lü yılların başlarında inşa edilen, günümüze kadar özgün halini koruyan ve geleneksel Türk mimarisinin özelliklerini yansıtan tarihi evlerin restorasyonu. “Miras Atölyesi 1” projesi kapsamında tamamlanmış olup 17 odalı butik otel, restaurant ve bistro kafe olarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.”dedi. Öğle yemeği programı yapılan konuşmaların ardından son buldu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ