Kadınlara öfke kontrolü semineri verildi

Edirne Belediyesi tarafından İlhan Koman Parkı'nda yer alan Emek Pazarı kadınlarına Öfke Kontrolü Semineri verildi. Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı DR. Fatma Ş

GÜNDEM 6.01.2017 20:44:00 0
Kadınlara öfke kontrolü semineri verildi

İNSANLARI SEVİN

 

Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde konuşan Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi, iş, aile ve sosyal ilişkilerin nasıl etkili iletişim kurulması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı.

Empati kurma, etkili iletişim, beden dilli, öfke kontrolü, stres yönetimi, zor durumla başa çıkma yöntemleri ve tükenmişlik sendromu hakkında bilgiler veren Selvi, “Size yanlış gelen birçok davranışa ve olaya şahit olabilirsiniz. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyarak, olaylara onun bakış açısı ile bakmaya çalışın. Karşınızdakilerin duygu ve düşüncelerini doğru olarak anlamaya ve kısmen de olsa hissetmeye çalışın. Sosyal hayatta herkes bir maske takar. Kişileri tanıyabilmek için maskelerin ardına bakın. İnsanlar kendilerini seven insanları sever ve onlara güvenir. İnsanları sevin” dedi.

 

RECEP GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Selvi, öfke kontrolü sağlayan insanların günlük yaşamlarında daha az sorun yaşadıklarına dikkat çekti.

Edirne Belediyesi’nin her zaman yanında olduklarını ifade eden emek pazarı kadınları ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ederek, “Bizim için oldukça faydalı bir seminer oldu. Sadece iş hayatında değil, aile yaşamında da yaşamamız muhtemel sorunlar karşısında nasıl davranmamız gerektiği hakkında bilgi sahibi olduk” diye konuştular. 

 

Marmara Haber