Albayrak Saray meclisine katıldı

Başkan Albayrak Saray Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısına Katıldı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediyesi'nin 2017 yılındaki ilk Olağan Meclis Toplantısına katı

GÜNDEM 6.01.2017 20:42:00 0
Albayrak Saray meclisine katıldı

13 MADDE KARARA BAĞLANDI

 

Saray Belediye Başkanlığı Ek Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya katılan Başkan Albayrak’a, 2016 yılı ilçesinde gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında da görüş alışverişinin yapıldığı meclis toplantısında, 13 gündem maddesi oylanarak karara bağlandı.

 

ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ

 

2016 yılı ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne büyük bir özveri ile hizmet vermeye çalıştık. Önümüzdeki dönemde daha fazla çalışarak, halkımızın ihtiyaçlarını önceliğimiz sayarak, hizmet aşkıyla adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. 2016 yılı tüm ülke için çok zor ve acılı bir yıldı. Umarım 2017 ve sonraki yıllarda ayrım yapılmaksızın tek yürek olarak yaşadığımız zor günleri geride bırakacağız” dedi.

 

Marmara Haber