MÜSİAD Dilipak'ı ağırladı

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği  (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesinde  Gazeteci - Yazar Abdurrahman Dilipak'ın da katıldığı  "Yeni Bir Medeniyetin İhya ve İnşaasında İşadamın

GÜNDEM 3.01.2017 19:46:00 0
MÜSİAD Dilipak

TERÖRÜN DİLİ DİNİ YOK

 

Dernek binasında gerçekleşen programa  Tekirdağ Ak Parti Milletvekili  Dt. Ayşe Doğan, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Müftüsü Adem Gülmek ve MÜSİAD üyeleri katılım sağladı. Açılış Konuşması yapan şube başkanı Muzaffer Aslan,  MÜSİAD’ın programlarına ve  gündeme dair konuşmalara yer verdi. Aslan, 6 Ocak 2017 Tarihinde MÜSİAD Genel Merkez’in  yeni binasının temel atma töreni, Tekirdağ Şubesi Olağan Genel Kurulu’nun 17 Ocak 2017 ‘de, Genel İdare Kurulu’nun 10-11 Ocak 2017 Tekirdağ Şubesi ev sahibinde gerçekleşeceğini belirtti. Muzaffer Aslan konuşmasında “2016’da yaşadığımız zorluklara milletçe gösterdiğimiz dirayetin karşısında, 2017'de huzur ve bereket niyaz ederken, her zaman dediğimiz gibi; terörün dili, dini, ırkı ve mazereti yok.  İnanıyoruz ki, terörün geleceği de yok ve olamayacak. Hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 

2017’DE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

 

Muzaffer Aslan’dan sonra söz alan Tekirdağ Ak Parti Milletvekili  Dt. Ayşe Doğan, 2016 yılında yaşanan olumsuzluklara değinerek 2017'de birlik ve beraberlik içinde daha güçlü Türkiye olma temennisinde bulundu.

 

FİDAN SERTİFİKASI TAKDİM EDİLDİ

 

Program, gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak’ın söz almasıyla devam etti. Program sonunda, Dilipak kitaplarını okurları için imzaladı. Program sonunda ise Abdurrahman Dilipak’a programa katılımından dolayı fidan sertifikası takdim edildi.

 

Marmara Haber