Edirne yılbaşına hazır

Yeni yılla sayılı günler kala Edirne Belediyesi yeni yıl coşkusunu cadde ve bulvarlara taşıdı. Şehrin farklı noktaları led ışıklar ve yılbaşı süsleriyle donatıldı. Konuyla ilgili açıklam

GÜNDEM 27.12.2016 20:00:00 0
Edirne yılbaşına hazır

BİRÇOK NOKTA 2017’YE ÖZEL SÜSLENDİ

 

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Birimi ekiplerinin gerçekleştirdikleri çalışmalar sona yaklaştı. Edirne’nin Cadde ve bulvarları ile şehrin farklı noktalarında bulunan ağaçlar 2017’ye özel olarak süslendi.  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla harekete geçen ekipler; Edirne Belediyesi Protokolevi, SSK Kavşağı, Tahmis Meydanı, Tümen Komutanlığının önü, Atatürk Anıtı, Barış Parkı ve Saraçlar Caddesi’nde bulunan ağaçlar renkli led ışıklarla süsledi. Aynı zamanda Vali Konağı civarında bulunan döner kavşak ve Migros kavşağı ile Olin Kavşağında bulunan havuz ve DSİ önünde bulunan havuzda farklı dekorlarla 2017’ye hazırlandı.

 

HOŞ GELDİN 2017

 

Belediye Dükkanlarının bulunduğu alanda perde led ile ‘Mutlu Yıllar’ yazısına yer verilirken, Saraçlar Caddesi’nin önündeki ağaçlar hareketli ışık oyunlarıyla donatıldı. Ekipler; Yıldırım Mahallesi’ndeki meydanı da yeni yılla hazırlarken, Karaağaç Mahallesi, “Hoş geldin 2017’ yazısı ile renklendirildi.

 

ATATÜRK ANITI’NA YENİ YIL AĞAÇI  

 

Edirne Belediyesi bu yıl farklı bir çalışmaya da imza attı. Atatürk Anıtı önünde yapılan çam ağacı görüntüsündeki 10 metre yüksekliğinde 4 metre çapındaki kubbe led aydınlatma ile donatılarak, yıldız ve kar tanesi dekorlarıyla süslendi.

 

2017 BARIŞIN YILI OLSUN

 

Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğini ifade eden Gürkan, “Cadde ve sokaklarımızı yeni bir yıla hazırlayarak, Edirnelilerin gönlünde yepyeni umutlar yeşertmek istedik. Çok zor bir yıl geçirdik. 2017 sevginin, kardeşliğin ve barışın yılı olsun; geleceğimize ışık saçsın” dedi.

 

Marmara Haber