Personel eğitimleri devam ediyor

Trakyakent Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklığında organize edilen belediye personeline yönelik günü birlik eğitim çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılma

GÜNDEM 25.12.2016 19:52:00 0
Personel eğitimleri devam ediyor

2016 YILININ SON EĞİTİMİ

 

Programın açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Vekili ve Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı; “2016 yılının son günü birlik eğitimini gerçekleştiriyoruz. Trakyakent Belediyeler Birliği olarak oluşturduğumuz eğitim etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz hizmet içi eğitim çalışmalarımız 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da sizlerden gelen talep ve konu önerileri doğrultusunda devam edecek. Bugünkü eğitim çalışmamızda da ‘Devlet Memurları Kanunu ve Disiplin Mevzuatı’ konusu ile ilgili toplandık. Programın çok yaralı olacağını düşünüyorum ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşmacı olarak yer alan İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Kapaklıkaya, ‘657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Disiplin Mevzuatı’ konusu hakkında belediyelere bağlı personele kapsamlı bilgiler verdi. Programa gösterilen ilgi adına memnuniyetini ifade eden Kapaklıkaya, programın düzenlenmesinde emeği geçen yetkililere ve katılımları için de Birlik üyesi belediyelerin personeline teşekkürlerini iletti.

 

Marmara Haber