Kadir Albayrak'tan Ankara çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz gün Ankara'ya giderek TBMM'de bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Tekirdağ Milletvekilleri ile görüşen Albayrak İçişl

GÜNDEM 22.12.2016 21:40:00 0
Kadir Albayrak

SÜLEYMAN SOYLU’YA BİLGİ VERDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün'ün de bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin planlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Albayrak,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının temel atma töreni, ilçe belediyelerinin temel atma ve açılış törenlerinin 5 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşeceğini de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile paylaşarak kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkan Albayrak'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

TORUN’U MAKANINDA ZİYARET ETTİ

 

Başkan Kadir Albayrak, Süleyman Soylu’nun ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Balkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’u da makamında ziyaret etti. Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve Tekirdağ’ın genel durumu hakkında Seyit Torun’a bilgi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

MİLLETVEKİLLERİ İLE DE GÖRÜŞTÜ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Emre Köprülü ve Faik Öztrak ile de görüşme gerçekleştirdi. Milletvekillerini TBMM’de ziyaret eden Kadir Albayrak, Yüceer, Köprülü ve Öztrak’a Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi ve 5 Ocak 2017’de gerçekleşecek Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın temel atma törenine davet etti.

 

Marmara Haber