Trafolar yenileniyor

Şehrin muhtelif noktalarında gereksiz yer işgal eden ve görüntü kirliliğine neden olan trafolar, TREDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından tek tek yenileniyor.

GÜNDEM 22.12.2016 21:37:00 0
Trafolar yenileniyor

TRAFOLAR GEREKSİZ DERECEDE BÜYÜK

 

Gerçekleştirdiği park yapım ve yenileme çalışmaları ile şehre nefes aldırmaya çalıştıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, bu kapsamda ilçedeki trafoların birçoğunun görüntü kirliliğine neden olduğunu belirterek, “Şehrimizdeki trafolar gereksiz derecede büyük ve çirkin bir görüntüye sahip. Biz de hem bu trafoları küçültmek, hem de artan yerleri yeşil alan olarak şehre kazandırmak adına böyle bir çalışmanın yapılmasının uygun olacağını düşündük” ifadelerini kullandı.

 

BELEDİYENİN MÜRACAATI ÜZERİNE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri bu konudaki görüşlerini TREDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileri ile paylaştı. Bunun üzerine harekete geçen TREDAŞ ekipleri ilk olarak Cengiz Topel Caddesi Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi yanındaki trafoyu yeniledi. Namık Kemal Bulvarı Havuzlu Kavşak mevkiindeki trafonun da yenilenmesinin ardından sırada Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki trafonun olduğunu söyleyen TREDAŞ yetkilileri, etap etap ilçedeki tüm trafoların yenileceğini kaydetti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ