Tekirdağ şehitler için yürüdü

MHP Tekirdağ İl Başkanlığı, önceki gün Kayseri ve İstanbul'daki terör saldırılarına tepki amacıyla "Şehide Saygı, Teröre Lanet" yürüyüşü düzenlendi. Yaklaşık

GÜNDEM 19.12.2016 19:06:00 0
Tekirdağ şehitler için yürüdü

KARGAŞA ORTAMI YARATILMAYA ÇALIŞILIYOR

 

Köprübaşı Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki döviz ve bayraklarla teröre karşı sloganlar atarak Hükümet Caddesi'nde yürüyüşe geçti. Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen grup, burada saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Buradan yine sloganlar eşliğinde Tuğlalı Park’a doğru yürüyüşe geçildi. Tuğlalı Park’ta grup adına açıklamayı MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Öncel Türkiye’de son dönemde büyük felaketlerin yaşandığını söyleyerek, , "Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta yaşanan saldırıların acıları devam ederken, Kayseri'deki menfur saldırı ile vatandaşlarımız yaralandı, 14 vatan evladımız şehit oldu. Kanlı eller, millet sevgisinin yoğun olduğu bölgeleri seçerek, ülkede kargaşa ortamı oluşturmaya çalışmaktadır.” Dedi.

 

AYRIM YAPMADAN TEK YUMRUK OLMALIYIZ

 

Konuşmasında, Türkiye’nin terörle mücadelesinin haklı ve meşru olduğunu belirten Koray Öncel, "Ülkemizi Irak ve Suriye’ye çevirmeye çalışan dış güçlere, hainlere ve kiralık çetelere asla merhamet edilmemeli. Türk milleti acziyeti ve teslimiyeti asla kabul etmez, etmeyecektir. Şeytani planlar yapanlara karşı her zamankinden daha fazla bir ve beraber olmalı, kenetlenerek hainleri bertaraf etmeliyiz. Sınıf ayrımı yapmadan dün olduğu gibi bugün de tek yumruk olarak kardeşliğimizi bozmak isteyenlere en güzel cevabı vereceğiz." diye konuştu.

Yürüyüş, şehitler için okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından sona erdi.

 

Marmara Haber