Terörle top yekun mücadele etmeliyiz

Cumartesi sabahı Kayseri'de yaşanan terör saldırısı sonucu 14 asker şehit oldu, 55 asker de yaralandı.  AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de yaşanan saldırısı sonrasında taziye me

GÜNDEM 18.12.2016 19:14:00 0
Terörle top yekun mücadele etmeliyiz

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HEDEF ALIYORLAR

 

Cüneyt Yüksel mesajında, terör saldırısı sonucu şehit olan asker ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerde acil şifalar diledi ve “Milletimiz yüzyıllar boyunca birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı bu cennet vatanda, her türlü hainliğe, kahpeliğe karşı yedi düvele meydan okumuş, dik durmuş, eğilmemiş ve bu şeref yoksunlarına hiçbir zaman pabuç bırakmamıştır. Bu hain saldırılar asil milletimizin birlik ve beraberliğini hedef almaktadır. Dahili ve harici bedbahtların bu oyunları yüzyıllardır değişik zaman ve şekillerle sahnelenmektedir. Tarihimiz boyunca her yaptıkları saldırıların karşılığını misli ile alan bu aşağılık güruh, dünya var olduğu sürece de bu asil milletin kahraman evlatlarınca hak ettikleri cevabı her daim alacaklardır” diye belirtti.
 

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLMA GÜNÜDÜR

 

Yüksek açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Terör örgütlerine karşı, milletimizle birlikte, bir milli seferberlik ruhu içerisinde hep birlikte kararlılıkla mücadele edeceğiz. Gün farklılıklar üzerinden kısır çekişmelerle enerjimizi heba etme, kavga etme değil, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkeleri çerçevesinde bir olma, beraber olma, kardeş olma, hep birlikte Türkiye olma günüdür" sözünü hatırlatarak, vatandaşlara düşen görevin de bir ve beraber olarak teröre karşı top yekun mücadele etmek olduğunu söyledi.

 

Marmara Haber