KOBİ'lerin yüzünü güldürecek uygulama

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB veri tabanına onaylı, güncel KOBİ Beyannamesi olan işletmelere uygun koşullarda finansal destek sağlanmasına karar verdi. Kararın alınmasında, son dönemde Türkiye ve yakÄ

GÜNDEM 15.12.2016 20:36:00 0
KOBİ

KREDİ DESTEĞİ GELİYOR

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın aldığı karar doğrultusunda, KOSGEB veri tabanına onaylı, güncel KOBİ Beyannamesi olan işletmelere 50.000.-TL üst limitli kredi desteği sağlanacak. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bankalar üzerinden kullandırılacak kredinin faiz oranının tamamının KOSGEB tarafından karşılanarak, 12 ay ödemesiz geri kalanı 3 ayda bir eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 ay vadeli "KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Kredi Faiz Desteği" uygulamasına başlanacaktır.” denildi.

 

KOSGEB VERİ TABANINA KAYIT ŞART

 

Program ile ilgili protokol çalışmalarının devam etmekte olduğunun belirtildiği açıklamada ayrıca, “Başvurular önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Programdan yararlanmak isteyen bütün KOBİ'lerin KOSGEB veri tabanına kayıtlı beyannamelerinin güncel olması gerekmektedir. KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı olmayan KOBİ'lerin ise bir an önce KOSGEB veri tabanına ücretsiz kayıt yaptırmaları gerekmektedir.” İfadeleri yer aldı.

 

Marmara Haber