Kubilay veda turlarına devam ediyor

Çerkezköy İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, vedalaşma ziyaretlerine devam ediyor. Kubilay veda ziyaretleri kapsamında son olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Sakatlar Dern

GÜNDEM 14.12.2016 19:02:00 0
Kubilay veda turlarına devam ediyor

SAKATLAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Metin Kubilay ziyaretlerinde ilk önce Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde, Halk Eğitim Kampanyası çerçevesinde açılan Halk Oyunları Kursu’ nu ziyaret ederek kurs hocası Zeynep Alışık ve kursiyerlere başarılı çalışmalar dileyerek vedalaştı. Ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve dernek üyeleri ile vedalaşan Kaymakam Kubilay “Yapmış olduğumuz tüm proje ve faaliyetlerde her zaman yanımızda bulundunuz. İlçemizde görev yaptığım süre zarfında destek ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

MÜLKİ AMİR DEĞİL KARDEŞMİZDİ

 

Kaymakam Metin Kubilay’ın Çerkezköy’den ayrılacak olmasından büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri “Sayın Kaymakamımız bir mülki amirden çok her zaman bizim için bir kardeş gibiydi. İlçemizde hizmet yaptığı süre zarfında her zaman yanımızda oldu. Kendisini asla unutmayacağız ve ilk fırsatta ziyaret edeceğiz. Yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

Marmara Haber