Son imzasını gazeteciler için attı

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy'deki mesaisinin son gününde son imzasını, dün kuruluş evraklarını K

GÜNDEM 14.12.2016 19:00:00 0
Son imzasını gazeteciler için attı

ÇERKEZKÖY’DE DİK BİR DURUŞ SERGİLEDİ

 

Geçtiğimiz hafta kuruluş çalışmalarını tamamlayarak dernekler masasına müracaat eden ve derneğin kurulumunu tamamlayan Çerkezköy merkezli Marmara Gazeteciler Derneği, Çerkezköy, Çorlu, Kapaklı ve Tekirdağ’dan 20 kurucu üye ile resmen faaliyete başladı. Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale başta olmak üzere Marmara Bölgesi’ndeki tüm gazetecilerin sosyal, kültürel ve mesleki dayanışma adına bir arada olması, yerel basının yaşaması ve güçlenmesi adına bu derneği kurduklarını söyleyen Kurucu Dernek Başkanı Gazeteci Şaban Kardeş, “Kaymakamımız Metin Kubilay 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gecesi Çerkezköy’de dik bir duruş sergiledi. Demokrasiye ve Anayasa’ya olan sadakatinden ötürü derneğin kuruluş imzasını son mesai gününde ilçemizden ayrılan Kaymakamımız Metin Kubilay’ın atmasını istedik” dedi.

 

HAYIRLI HİZMETLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUM

 

Çerkezköy yerel basınının çok güçlü olduğuna vurgu yapan Kaymakam Metin Kubilay ise “Burada görev yaptığım süre zarfında basının yapıcı eleştirilerini her zaman dikkate aldım. Bu mesleki birlikteliğinizin camianız içerisinde mesleğinizde olduğu gibi örnek çalışmalara vesile olacağına inanıyorum. Bu bağlamda Marmara Gazeteciler Derneği’nin üyelerinize, bölgemize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum. Mesaimin son imzasını da bu oluşum için atmaktan büyük onur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Dernekler masasındaki işlemlerin ardından Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay ile birlikte derneğin kuruluş imzasını atan Kaymakam Metin Kubilay, alındı belgesini Dernek Başkanı Şaban Kardeş’e vererek başarılar diledi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN