Tekirdağ kışa hazır

Kar yağışı ve don olaylarının yaşanması  ihtimaline karşı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.  Büyükşehir Belediyesi 15 greyder, 7 adet kamyon, 15 kanal kazıc?

GÜNDEM 14.12.2016 18:52:00 0
Tekirdağ kışa hazır

TUZ STOĞU HAZIRLANDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kış mevsiminde kar yağışı ve buzlanmadan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için hazırlık çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Başkan Albayrak , “Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile sorunsuz bir kış dönemi geçirilmesi için gerekli gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı tuz stoğumuzu hazırladık” dedi. Ekiplerin gece gündüz 24 saat çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Albayrak “Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR KAR YAĞIŞI İLE BAŞLAYACAK

 

Araçların stratejik noktalara konumlandırılacak şekilde planlama yapıldığını hatırlatan Başkan Albayrak “Belediye olarak tüm ilde günlük yaşamın etkilenmemesi için önlemler aldık. Kar yağışı ile birlikte anında çalışmalara başlayacak olan ekiplerimiz tuzlama, solüsyon ve yol açma çalışmalarını gerçekleştirecek” dedi.

 

VATANDAŞLAR ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRSİN

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukların, mümkün olduğunca hızlı çözüme ulaşması için şikayetlerini, 08504595959  numaralı telefona bildirmeleri durumunda  ekiplerin vatandaşlara yardımcı olacaklarını söyledi.

 

Marmara Haber