Doğanspor'dan 1 deste gol

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu'nda şampiyonluğa koşan Doğanspor, ligin ilk devresinde 10­0'la geçtiği rakibi Çorlu Korespor'u ikinci maçta da aynı skorla yenmeyi başardı.

SPOR 13.12.2016 20:39:00 0
Doğanspor

HAT TRİCK YAPTI

 

Doğanspor mücadeleye Günay, Ramazan, Bahadır, Naim, Alper, Ferhat, Onur, Burak Oğuzhan, Anıl ve Ahmet ilk on biri ile başlarken; Korespor sahaya Abdülkadir, Aytaç, Nabi, Sabri, Ayhan, Ali, Ayhan, Ramazan, Enes, Umut ve Sertaç ile çıktı. İlk 45 dakikada rahat bir oyun ortaya koyan Doğanspor, Ahmet Coşkun’un hat trick’i ile devre arasına 3-0 önde girdi.

 

İKİNCİ DEVRE FARKA KOŞTULAR

 

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Doğanspor, rakibinin devrenin başında bir kişi eksik kalmasıyla iyice rahatladı. Maçın 57. dakikasında Anıl Koçoğlu farkı dörde çıkaran golü attı skoru 4-0'a taşıdı. 60. dakikaların başlamasıyla golcü oyuncu Oğuzkan Çabuklar takımına beş farklı üstünlüğü getirdi 5-0. Golün şokunu üzerinden atamayan Korespor, akabinde Ahmet’in golü ile altı farklı geriye 6-0 düştü.

 

PUANINI 31’E YÜKSELTTİ

 

Mücadelenin 65. dakikasında Oğuzkan, 68. dakikasında ise Ahmet’le iki gol daha bulan Çerkezköy Doğanspor skoru 8-0’a getirdi. 73. dakikada Korespor’dan Sertaç ikinci sarı kart ile oyundan atılırak takımını sahada 9 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda Oğuzkan takımı adına iki gol daha bularak maçın skorunu ilan etti 10-0. Bu sonuçlar Çerkezköy Doğanspor 11 maçta 31 puana ulaşarak liderliğini devam ettirdi.

 

Haber / Celal KARAKURT