Albayrak TESKİ çalıştayına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahalle muhtarları ile birlikte, Ergene'deki  Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) faaliyetleri ile ilgili düzenlenen çalıştaya katıldÄ

GÜNDEM 13.12.2016 20:19:00 0
Albayrak TESKİ çalıştayına katıldı

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARA DUYARLILIK GÖSTERMELİ

 

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Albayrak, ülke olarak zor bir dönem içerisinde olunduğunu belirterek geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta güvenlik güçlerine karşı yapılan bombalı terör saldırısını bir kez daha kınadı. Çalışmalarla ilgili olarak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Ergene ile ilgili projeleri hayata geçirdiğini ve yapılacak olan çalışmalara vatandaşların duyarlılık göstermesi gerektiğini söyleyen Başkan Albayrak, çalışmaların sonucunda istenilen hedefe birlikte daha kolay ulaşabileceklerini ifade ederek, toplantıda hazır bulunan TESKİ Yönetimi ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

 

YETKİLİLER MUHTARLARA BİLGİ VERDİ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'nın da katıldığı çalıştayda, TESKİ'nin Ergene’de gerçekleştirdiği çalışmalar değerlendirilirken, devam eden çalışmalar hakkında yetkililer tarafından mahalle muhtarlarına kapsamlı şekilde bilgi verildi.

 

Marmara Haber