ÇEMYO'dan Kubilay'a veda ziyareti

Çerkezköy Yüksekokul Müdürü Can Burak Şişman, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Taha Akyol ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Şişman ve Akyol, Namık

GÜNDEM 9.12.2016 20:47:00 0
ÇEMYO

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

 

ÇEMYO Müdürü Can Burak Şişman plaket takdim ederken yaptığı konuşmada, “İlçemizde görev yapmaya başladığım günden bu yana Sayın Kaymakamımızın çok büyük desteklerini gördük. İlçemize ve yüksekokulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

“ÇEMYO İLÇEYE HER ANLAMDA KATKI YAPIYOR”

 

Ziyaretlerinden ve takdim ettikleri plaketten dolayı Can Burak Şişman’a ve Taha Akyol’ a teşekkür eden Metin Kubilay “İlçemizin gelişimi açısından Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun çok önemli yeri vardır. ÇEMYO’nun ilçemize sadece eğitim alanında değil aynı zamanda kültürel ve ekonomik açıdan da katkısı bulunuyor. Eğitimin her aşaması ile olduğu gibi akademik eğitimle de yakından ilgiliyiz.” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN YURT BİNASINA İHTİYACI VAR”

 

ÇEMYO’ nun fiziki anlamda birçok eksikliklerinin tamamlandığını söyleyen Kubilay, çok güzel imkanlara sahip olan yüksekokulumuzun fakülteye dönüştürülmesi gerektiğini belirterek “ İlçemizde yüksekokulumuza ait bir yurt binasının da yapılması gerekiyor. Okulumuzun alanı da buna çok müsaittir. Ben Yüksekokul Müdürü Can Burak Şişman ve tüm ÇEMYO personeline başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.