Muhtarlardan Albayrak'a plaket

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene İlçesine bağlı Karamehmet Mahallesi'nde, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette, Ergene ilçesi muhtarları tarafından Kadir Albayrak

GÜNDEM 6.12.2016 21:39:00 0
Muhtarlardan Albayrak

ERGENE MUHTARLARI TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in de katıldığı programda Başkan Albayrak, Ergene ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla toplantı yaparak ilçe genelinde devam eden çalışmalar, mahalle muhtarlarının önerileri, talepleri ve faaliyetler hakkında değerlendirmede bulundu.

 

KAHVALTIYI GERİ ÇEVİRMEDİ

 

Başkan Albayrak, Ergene ilçesi muhtarlarının kendisi için düzenlediği sabah kahvaltısı ikramını da geri çevirmedi. Karamehmet Mahallesi Muhtarı Ahmet Çete, Başkan Albayrak'a Ergene ilçesi ve mahallelerine olan ilgi ve katkıları adına plaket takdim etti. Başkan Albayrak da mahalle muhtarları ve vatandaşlara gösterdikleri samimiyetleri için memnuniyetini dile getirirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendilerine her anlamda destek olacağını belirterek teşekkür etti.

 

POYRAZ VE ÇETİN DE HAZIR BULUNDU

 

Programa Başkan Albayrak ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile Danışman Şeref Çetin de katıldı.