"Ölü Ozanlar" Tekidağ'da sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde sahnelenen ünlü sanatçı Can Gürzap'ın rol aldığı "Ölü Ozanlar Derneğ

GÜNDEM 6.12.2016 21:33:00 0

“TEKİRDAĞLILARIN SANATA İLGİSİ BENİ MUTLU EDİYOR”

 

Belediye Başkanı Kadir Albayrak oyun sonrasında sanatçı Can Gürzap’a çiçek takdim etti ve bir konuşma yaptı. Albayrak konuşmasında Gürzap ve ekibine tüm Tekirdağlılar adına teşekkür ederek, “Tekirdağ, ülkemizin yetiştirdiği önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Sanata ve sanatçıya olan ilginiz ve katılımlarınız bizleri çok mutlu ediyor. Ayrıca belirtmek istiyorum ki bugün 5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü. Bu yasayla toplumsal yaşamın temel direği olan kadınlarımız, birçok Avrupa ülkesinden çok daha önce, siyasi ve sosyal haklar edinmiştir. Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değer ve haklarla doğru orantılıdır. Kuşkusuz çağdaş ve demokratik bir toplum için kadınlarımızın her alanda mutlaka güçlendirilmeleri gerekmektedir. Birçok Avrupa ülkesinden daha önce kadınlarımıza hak ettiği değeri ve saygınlığı veren yurdumuzun kurtarıcısı, Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü huzurlarınızda bir kez daha şükranla anıyorum. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

 

“TEKİRDAĞ’DA OLMAKTAN KEYİF ALDIM”

 

Can Gürzap da  Başkan Albayrak'a nazik hareketinden dolayı teşekkür etti ve “Tekirdağ'da olmaktan dolayı son derece mutlu ve keyifliyim.  Sahnelediğimiz oyunu ilgiyle izleyen tüm seyircilere teşekkür ederim” dedi.

 

Marmara Haber