Ak Partililer 5 Engelli vatandaşa umut oldu

AK Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler gününe özel olarak destek amaçlı tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı. Ak Partili üyeler belir

GÜNDEM 4.12.2016 19:28:00 0
Ak Partililer 5 Engelli vatandaşa umut oldu

5 ENGELLİ VATANDAŞA UMUT OLDULAR

 

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Ak Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından anlamlı bir proje gerçekleştirildi. Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve partililer 5 engelli  vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

 

ANLAMLI BİRER HEDİYE VERMEK İSTEDİK

 

Evlerinde özel insanları tek tek ziyaret eden partililer ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyelerini teslim ederek hem sıkıntılarını dinlediler hem de bol bol sohbet ettiler. AK Parti Çerkezköy İlçe Politikalar Başkanlığında ilçede ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları ziyaret ederek kendilerine tekerlekli sandalye hediye ettiklerini ifade eden Ak Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Sadece bugün değil her gün engelli vatandaşlar ile bir aradayız ve onların sorunlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Hepsinin dışında engelli kardeşlerimize bugün anlamlı birer hediye vermek istedik” dedi.

 

HEM GÜLDÜK HEM AĞLADIK

 

Yaraşır konuşmasının sonunda ise, “Bununla birlikte 5 tane engelli kardeşimize tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Sadece tekerlekli sandalye değil biz onlara gönüllerimizi açtık. Nasıl ki tohum toprağa emanet ise, sizde topluma emanetsiniz. Ziyaretimizde özel insanlarla hem güldük, hem ağladık. Yüzlerdeki mutluluğun sebebi olmak bizi çok duygulandırdı. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber / Mehmet AYAN