Çalışmalarda sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Özcan sokak ve çevresinde başlatılan çalışmalar kapsamında ışıklandırma direkleri monte edilmeye başladı.

GÜNDEM 4.12.2016 19:02:00 0
Çalışmalarda sona gelindi

AYDINLATMA DİREKLERİ MONTE EDİLİYOR

 

Özcan sokak ve çevresinde devam eden çalışmalar kapsamında bilgi veren yetkililer, “Özcan Sokakta çalışmalarımız son aşamaya geldi. Şu anda bu bölgede yapılan çalışmaların yüzde doksanlık bölümü tamamlandı. Özcan sokak, İşcan sokak ve Cambazlar sokakta ışıklandırma direklerinin montajları başlatıldı. Işıklandırma direklerinin dikim montajı tamamlandıktan sonra da kalan yüzde onluk bir çalışma da tamamlanarak Özcan Sokak ve çevresi halkımızın kullanımına hizmete sunulacak” denildi.

 

15 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

Hava koşullarının iyi gittiği taktirde çalışmaların 15 günlük gibi bir süre zarfında tamamlanacağını ifade eden yetkililer, “Ufak tefek yapılması gereken işler çıkarsa en geç ay sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmiş olacak” açıklamasında bulundular.

 

ÇERKEZKÖY’E İVME KAZANDIRACAK

 

Devam eden çalışmaları bölge halkı memnuniyetle karşılarken, Çerkezköy Bbelediyesinin sosyal belediyecilik anlamında halka yeni ve iyi bir yaşam alanı sunmasının ayni zamanda sanayi kenti olan Çerkezköy’e bu ve bu gibi yerlerin ivme kazandıracağını ifade ettiler.

 

Haber / Mehmet AYAN