Önce kahvaltı sonra ziyaret

Fevzipaşa Mahallesi esnaflarından Oktay İnal, Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımını organize ettiği kahvaltı programında ağırladı. 1911'in futbolcu ve teknik heyeti kahvalt?

SPOR 4.12.2016 19:01:00 0
Önce kahvaltı sonra ziyaret

FEVZİPAŞA ESNAFI DA KATILDI

 

Süper Amatör Lig’de başarılı bir performans sergileyen 1911 Çerkezköyspor takımına bir moral kahvaltısı da Fevzipaşa Mahallesi esnaflarından Oktay İnal tarafından verildi. Cumartesi günü Yalı Restaurantta düzenlenen kahvaltı programına futbolcu teknik heyet ile yöneticilerin yanı sıra Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz ile Fevzipaşa mahallesi esnafları da katıldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

1911 Çerkezköyspor’a her zaman destek olmak için hazır olduklarını ifade eden Oktay İnal, “Elimizden gelen imkanlar çerçevesinde takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizlerin yaptığı karınca kararınca bir moral kahvaltısıdır. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

BU SENE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı açıklamada, “bizlere destek olan Oktay İnal kardeşimiz başta olmak üzere Fevzipaşa mahallesi esnaflarımıza da şükranlarımızı sunuyorum. Bizlere verilen bu desteği güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Geçen sene kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene elde etmek adına mücadelemizi vereceğiz. Her karşılaşma bizler için çok önemli ve bu sen ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

 

1911 Çerkezköyspor futbolcuları ve teknik heyet düzenlenen kahvaltı programının ardından Moldova’da düzenlenen UEFA Regions Cup turnuvasında İsviçre’nin Cenevre takımıyla oynanan final maçında rakibinin dirseğiyle başına darbe alarak yaralanan Mert Arslanalp’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

 

Haber T Ahmet KARDEŞ