İnsanlığın bedeli bu mu?

Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde çarptığı köpeğe yardım etmek isteyen vatandaşın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Olay sonrası kaçıp uzaklaşmak yerine duyarlılık Ã

GÜNDEM 30.11.2016 18:11:00 0
İnsanlığın bedeli bu mu?

KAÇMAK YERİNE DURUP YARDIM ETMEK İSTEDİ

 

Olay dün saat 14.30 sularında Çerkezköy – Çorlu yolu üzerinde Veliköy Işıklar mevkiinde meydana geldi. Çerkezköy’den Çorlu istikametine seyir halinde olan Özgür Özçelik yönetimindeki otomobil, Veliköy ışıklar mevkiine geldikleri sırada birden yola fırlayan köpeğe çarptı. Duyarlı sürücüsü başkaları gibi kaçıp uzaklaşmak yerine duyarlılık örneği göstererek yaralı köpeğe yardım etmek istedi. Yardım için hemen telefonuna sarılan Özgür Özçelik Çorlu Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hatta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bile görüştüğünü kaydetti.

 

KÖPEK BABAMI KOLUNDAN ISIRDI

 

En son Çorlu Belediyesi yetkililerinin kendisine geri dönüş yaptığını kaydeden Özgür Özçelik, “Telefonda görüştüğüm yetkili köpeği aracımıza koyup kendilerine götürmemizi istedi. Biz de söylendiği gibi köpeği araca koymaya çalışırken; babam köpek tarafından kolundan ısırıldı. Tekrar Çorlu Belediyesi’ndeki yetkilileri aradım ve babamın kolundan ısırıldığını söyledim. Bulunduğumuz yere araç göndermelerini istedim. Bu kez de bana araçlarının yemek dağıtımına çıktığını, işi biter bitmez göndereceklerini söylediler” diye konuştu.

 

YARALI BABAYA 2 İĞNE YAPILDI

 

Yemek dağıtımına çıkan aracın yaralı köpeği almak için gönderileceğinin söylenmesine anlam veremediğini belirten Özgür Özçelik, “2 saat boyunca otoban kenarında babamla birlikte bekledik. Sonrasında bir araç geldi ve yaralı haldeki köpeği alıp, tedavi edeceklerini söyleyerek olay yerinden ayrıldılar. Ben de kolundan ısırılan babamı hastaneye götürdüm. Babama tetanoz ve kuduz aşısı yapıldı. İnşallah çektiğimiz tüm bu çilelere değer ve yaralı köpek en kısa zamanda sağlığına kavuşur” dedi ve yetkililerin bu tür durumlara karşı daha duyarlı olmaları temennisinde bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ