Ünlü isimler düğün salonunda sahneye çıktı

Kapaklı Belediyesi'nin katkıları ile sosyal etkinlikler kapsamında birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunu önceki akşam saat 20.00'da Ali İhsan Mandalı

GÜNDEM 24.11.2016 22:25:00 0
Ünlü isimler düğün salonunda sahneye çıktı

DEV OYUNCU KADROSU

 

Kocamın Nişanlısı isimli tiyatro oyununu Sadık Şendil yazarken, Yönetmen koltuğunda Ferdi Merter yer aldı. Oyuncu kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Arzu Yanardağ, Serdar Sevtekin, Tuncay Tezküser, Aslı Kökçe gibi ünlü isimler yer aldı. Bir birinden ünlü isimlerin yer aldığı “Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatro oyununun konusu ise şöyle: Bir akşam Çetin bey barda tanıştığı saf kıza aşık olup nişanlanır ve evlenmek ister. Oysa Çetin, felsefe hocası Leyla ile evlidir. Leyla iki oyuncu tutup kocasını kazanmak ister. Durum iyice karışır. Oyun sonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı oyunculara ve ekibe teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

 

ÇERKEZKÖY OSB'DE DÜZENLENEMEZ MİYDİ?

 

Yüzlerce vatandaşın katıldığı tiyatro oyununun düğün salonunda yapılması organizasyon eksikliğine sebep oldu. Oyunu izlemeye düğün salonuna gelen vatandaşlar böylesine ünlü isimlerin yer aldığı oyun için hazırlanan platformun amatör kaldığını ve Kapaklı'ya yakışmadığını belirterek; “Belediye Başkanı İrfan Mandalı her fırsatta Çerkezköy OSB'nin Kapaklı sınırları içerisinde kaldığını ve adının Kapaklı OSB olarak değiştirilmesi gerektiğini söylüyor. Madem öyle, neden böylesine önemli bir organizasyon OSB Konferans Salonu'nda sahnelenmedi?” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT