Eğitim Camiası kahvaltıda buluştu

Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği yönetiminin, dün saat 08.30'da Kafega Restaurant'ta düzenlediği kahvaltı programında Çerkezköy'de görev yapan okul müdürleri ve ö

GÜNDEM 22.11.2016 19:47:00 0
Eğitim Camiası kahvaltıda buluştu

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kafega Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına Çerkezköy’ün yeni Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Hayri ve İrfan Danışmaz’ın yanı sıra ilçedeki okul müdürleri ve öğretmenlerden oluşan yaklaşık 300 kişilik davetli grubu katıldı.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, programa katılımlarından dolayı tüm eğitim camiasına teşekkür etti. Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de organizasyonu düzenleyen Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği yönetimine teşekkür etti. Katılımın yoğun olduğu program, samimi bir sohbet havasında gerçekleşti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ