Vali Ceylan Huzurevi sakinleriyle buluştu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yoğun programından bulduğu boşluklarda kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Vali Mehmet Ceylan önceki gün de Çorlu'ya giderek burada Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 18.11.2016 20:03:00 0
Vali Ceylan Huzurevi sakinleriyle buluştu

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Önceki gün Çorlu’ya giden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu huzurevi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali mehmet Ceylan’a Huzurevi ziyaretinde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz da eşlik etti. Yaşlı insanların Huzurevi’ndeki yaşam koşullarını yerinde inceleyen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan daha sonra Kurum Müdürü Meryem Karahan’dan Huzurevi hakkında bilgiler aldı.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Çorlu Huzurevi Müdürü Meryem Karahan’ın kurum hakkındaki bilgilendirmesinin ardından Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek uzun uzun sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinleyen Vali Mehmet Ceylan, Tekirdağ Valiliği olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Vali Ceylan’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını kaydeden huzurevi sakinleri, daha sonra yazmış oldukları şiirleri Vali Ceylan için okudular.

 

Marmara Haber